Два лоукостери скасували авіарейси зі Львова на вересень.

Найбільший у світі лоукостер Ryanair скасував майже всі авіарейси до України у другій половині вересня. Перевізник поки не анонсував їхнього скасування, але в системі бронювання відсутні майже всі рейси, повідомила «Європейська правда».

 

Фото lowcostavia.com.ua

 

Зокрема, у системі бронювання на період з 15 по 29 вересня відсутні всі рейси, які здійснювалися із Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

 

Ще один лоукостер WizzAir через закриття кордонів скасував на вересень усі авіарейси між Україною і Угорщиною, зокрема і рейс Львів–Будапешт, повідомило видання lowcost.ua.

 

Тим часом авіакомпанія Austrian Airlines 31 серпня відновила регулярні рейси із Відня до Львова.

 

Фото www.facebook.com/lvivinternationalairport

 

«Austrian Airlines вперше на пероні львівського аеропоту за час карантину. Авіакомпанія відновила регулярні рейси зі Львова до столиці Австрії – Відня, завантаження поки невелике, але це початок. Наступний рейс Львів–Відень очікуємо 10 вересня», – поінформувала пресслужба львівського аеропорту.

 

Фото www.lot.com

 

Польська авіакомпанія LOT з 1 вересня збільшила частоту виконання рейсів зі Львова до Варшави із 7 до 12 на тиждень. Рейси відбуватимуться двічі на день, повідомили у пресслужбі львівського аеропорту.

 

01.09.2020