Помер міський голова Добромиля.


У віці 50 років 26 червня помер міський голова Добромиля Юрій Петрик. Про це повідомили у пресслужбі Старосамбірської районної ради.

 

 

«Юрій Орестович довго і стійко боровся з недугою, не забуваючи при цьому ні на хвилину про своє місто, дбаючи про його добробут. На жаль, хвороба виявилась сильнішою і покликала його у місто вічне. Але Юрій Петрик залишається жити в серцях добромилян, у тих численних справах, які встиг втілити за роки врядування, тих добрих ініціативах, які започаткував», – зазначено в повідомленні.

 

Про смерть мера повідомили й на fb-сторінці місцевої спільноти «Добромильська громада».

 

«Помер міський голова міста Юрій Орестович Петрик. Людина з великої букви, людина, яка назавжди ввійде в історію Добромиля як один з кращих керівників міста. Саме за його головування Добромиль почав розквітати та омолоджуватись... Юрій Орестович – саме той, про кого говорять вчинки та результати його роботи», – зазначено в повідомленні.

 

Співчуття рідним і близьким Юрія Петрика висловили голова ЛОДА Максим Козицький, який зазначив, що багато років особисто знав Юрія Петрика, голова Львівської облради Олександр Ганущин, мер Львова Андрій Садовий.

 

 

Юрій Петрик народився 1 липня 1969 року. Міським головою Добромиля був із 10 жовтня 2015 року. Раніше працював лікарем ветеринарно-санітарного контролю. Тривалий час боровся з важкою хворобою. У померлого залишилися дружина та донька.

 

26.06.2020