При ЛОДА почав роботу Офіс радників.

З ініціативи голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського при ЛОДА розпочав роботу Офіс позаштатних радників. Його очолила львівська адвоката Галина Янко, а перше засідання Офісу радників відбулося 16 грудня. Про це інформує пресслужба ЛОДА.

 

 

 

Як розповів під час засідання Офісу радників Маркіян Мальський, до цього консультативно-дорадчого органу входить голова і позаштатні радники, які формуватимуть кластери груп радників за функціональними напрямками роботи при обласній державній адміністрації.

 

«Кожен позаштатний радник аналізуватиме не лише різні суспільні процеси, а й вноситиме пропозиції щодо вдосконалення, підвищення ефективності роботи структурних підрозділів облдержадміністрації», – зауважив Мальський.

 

Галина Янко додала, що до команди може долучитися кожен охочий і готовий віддавати себе для роботи в спільній справі.

 

«Офіс радників – відкритий для всіх! Ми залучатимемо експертів не лише з України, а й з-за кордону. А ті, хто проявлять ініціативність, стануть позаштатними радниками у різних галузях», – зазначила Галина Янко.

 

 

З допису Галини Янко на fb-сторінці зрозуміло, що з Офісом радників уже співпрацюють керівник пресслужби «Кредобанку» Віктор Гальчинський, підприємець і меценат, кандидат економічних наук Тарас Демкура, боксер Андрій Котельник, керівник національно-визвольного руху «Правий сектор у Львівській області» Тарас Хаммер, юрист, керівник «Львівського регуляторного хабу» Тарас Хавунка, засновниця благодійного фонду «Спадщина.UA», кураторка ініціативної групи з відродження Поморянського замку Ганна Гаврилів та інші.

 

Про ініціативу створити Офіс радників голова ЛОДА Маркіян Мальський розповідав ще в жовтні. За його задумом, до цього консультативно-дорадчого органу мають входити фахівці з різних галузей, представники Громадської ради, а також представники департаментів ЛОДА. Експертні середовища долучатимуть, щоб якісніше вирішувати проблемні питання в різних галузях. Водночас проєкт передбачає не лише надання допомоги експертів у вирішенні проблемних питань, а й подання ідей і пропозицій щодо налагодження роботи відомств, можливість втілювати нові процеси.

 

17.12.2019