Зеленський привітав ВР зі скасуванням кріпацтва – ринком землі.

 

Президент України Володимир Зеленський привітав прийняття в першому читанні Верховною Радою закону про початок ринку землі в Україні. На думку Зеленського, ця реформа ввійде в історичні підручники.

 

 

Про це голова держави заявив у короткому зверненні, записаному затемна в салоні автомобіля.

 

Найперше, Володимир Зеленський похвалив свою фракцію, котра дала за закон 227 голосів (загальна чисельність фракції – 252).

 

"Хочу подякувати кожному нашому депутатові від "Слуги народу". Сьогодні була дуже важка робота. Ми сьогодні зробили ще навіть не усвідомлюємо що: ви відмінили дійсно економічне рабство", – заявив Зеленський.

 

Зі слів Президента, наступного року "кожен українець стане власником своєї землі". Президент додав, що, на його думку, про відкриття ринку землі "буде обов’язково написано у підручниках історії".

 

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук використовує подібну риторику: "13 листопада – день, який увійде в історію України".

 

"Нарешті ми можемо здійснити перехід від феодалізму до реальних ринкових відносин як повноцінна, розвинута країна. Українці мають право вільно розпоряджатися своїм майном", – заявив голова уряду.

 

14.11.2019