«Галицький бал» у Франківську присвятять Дню студента.

 

21 листопада в приміщенні Pasage Gartenberg Івано-Франківська відбудеться XIII «Галицький бал». Цього року захід присвятять Міжнародному дню студента, – пише Типовий Франківськ.

 

Галицькі красуні на балу 2018 року. Фото: firtka.if.ua

 

Учасниками балу стануть студенти, аспіранти та викладачі університетів Івано-Франківська, представники влади, громадських організацій, волонтери, учасники АТО. Серед запрошених – студенти з Тернополя, Чернівців та Львова. Дрес-код свята незмінний та обов'язковий для всіх учасників: для дам – бальна або довга сукня, для кавалерів – фрак, смокінг або костюм.

 

Під час балу відбудуться майстеркласи з танців (полька, коломийка, бранль). Музичний супровід свята забезпечить муніципальний естрадно-симфонічний оркестр під керівництвом Валерія Чикириса. Родзинкою балу стануть виступи лауреата міжнародних конкурсів, піаніста Владислава Піруса та саксофоніста Остапа Зелиха.

 

Режисеркою балу є заслужена працівниця культури, заступниця декана з виховної роботи філософського факультету Прикарпатського національного університету Лілія Борисевич.

 

«Бал іде в ногу з новою культурою. Усе для комфорту молоді. Шляхетність формує культуру. Ми вирішили продовжити галицькі традиції. В цьому закладі відбувались бали, і тому це хороше продовження і зараз», – зазначила вона.

 

Бальне селфі. 2018 рік. Фото: firtka.if.ua

 

За словами голови профкому ПНУ Назара Дюка, цьогоріч для студентів зробили максимально комфортні ціни, щоб долучити до свята якомога більше молоді. Проте на бал можуть прийти й інші мешканці та гості міста. Квитки можна придбати в PasageGartenbenk, ціна на двох осіб – 250 грн, на одну особу – 150 грн.

 

12.11.2019