Партія "Слуга народу" планує полівішати з новим головою.

 

Партія "Слуга народу" планує змінити ідеологію в бік лівацтва й прагне стати "сексі" для свого активу.

 

Про це заявив народний депутат Олександр Корнієнко, котрого партія обрала своїм новим головою. Попередній голова, Дмитро Разумков, демісував з посади партійного лідера через зайнятість у парламенті, повідомляє nv.ua

 

 

Так, Корнієнко заявив, що чинна партійна ідеологія лібертаріанства зазнає коректив задля пошуку компромісу всередині партії.

 

"Це буде щось між ліберальними та соціалістичними поглядами", – сказав новий голова "СН".

 

"У нас людиноцентризм. Поки що, якщо дивитися по наших рішеннях, ми рухаємося до народовладдя, у бік збільшення можливостей для людей. Але є і консервативні моменти, пов’язані з тим, що побудувати в Україні лібералізм відразу складно", – прокоментував Корнієнко.

 

На з'їзді новий очільник запропонував низку новацій для партійної розбудови. Корнієнко собі бачить, що "Слуга народу" стане центром ухвалення головних політичних рішень у країні, підготовки нової політичної еліти для України.

 

Олександр Корнієнко зазначив, що "влада – це не депозит, який приносить дивіденди, влада – це кредит, щодо якого ми щодня повинні платити великі відсотки", додавши, що "партія повинна бути сексі – знаєте, щоб збуджувати".

 

11.11.2019