Разумков складає повноваження голови партії "Слуга народу".

 

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков збирається скласти повноваження голови партії “Слуга народу”.

 

Про це він сказав під час брифінгу у вівторок, повідомила аґенція УНІАН.

 

 

"Не досить коректно, коли Голова Верховної Ради одночасно є і головою партії", – сказав Разумков, додавши, що таку думку висловлювали й раніше.

 

"Я думаю, що будуть зміни в партії, в керівництві партії. Це моя позиція, це мною було запропоновано. І я думаю, що буде змінюватися і статут партії. І, можливо, я буду займати іншу посаду в партійній структурі”, – сказав Голова ВР.

 

Разумков зауважив, що для розбудови та ефективного розгортання партійної структури потрібно багато часу. “На жаль, у Голови Верховної Ради його недостатньо для того, щоб займатися ще й партійним будівництвом. Оскільки наступного року будуть місцеві вибори – це дуже великий виклик, і я думаю, що на посаду голови партії буде обрано людину, яка ефективно буде займатися саме цим питанням”, – зазначив Разумков.

 

Політик додав, що з’їздові партії “Слуга народу” належить вирішити, хто обійме посаду голови партії замість нього. "Я думаю, що з’їзд пройде десь в кінці цього місяця або наступного”, – додав спікер, підкресливши, що йдеться про "нормальну партійну дискусію”.

 

Водночас Разумков не став коментувати чуток про те, начебто Давид Арахамія складатиме повноваження голови фракції. “Щодо питання, пов’язаного з тим, що голова фракції буде складати повноваження, – у мене немає такої інформації”, – відповів Разумков.

 

01.10.2019