Гончарук боротиметься з Росією економічними успіхами.

 

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук вважає найкращою відповіддю на агресію Російської Федерації побудову успішної України.

 

"Для мене особисто Росія як держава – це агресор. Тобто тут немає жодних питань: наші погляди з часів Майдану насправді ніяк не змінилися", – сказав Гончарук, виступаючи на конференції "Ялтинської європейської стратегії" (YES) у Києві, як повідомила аґенція "Інтерфакс-Україна".

 

 

При цім Гончарук додав, що Росія – найбільший сусід України, й Україні просто слід збагнути, як співіснувати з цією великою країною в майбутньому.

 

"Ми збираємося бути дуже прагматичними. Ми думаємо, що найкраща відповідь будь-якому агресорові – це наш власний успіх. І нам потрібно продемонструвати, що ми успішні", – сказав він.

 

Прем'єр зазначив, що Кабінет Міністрів України концентруватиметься на тому, щоб максимально швидко зробити Україну успішною країною. "І це наша асиметрична відповідь будь-якій агресії зараз", – переконаний він.

 

Гончарук також зазначив, що йому імпонує прагматичний підхід, який демонструє в своїй політиці президент США Дональд Трамп і його адміністрація.

 

15.09.2019