Змагання лоукостерів: зі Львова в Будапешт літатиме й Ryanair.

 

Ірландський лоукостер Ryanair у квітні 2020 року почне літати зі Львова в Будапешт. Про це повідомляє Lowcost Avia з посиланням на пресслужбу компанії.

 

 

Перший рейс Ryanair запланований на 1 квітня, польоти виконуватимуть двічі на тиждень – щосереди та щонеділі, триватиме подорож годину і 5 хвилин.

 

«Ryanair, європейська авіакомпанія №1, рада продовжити своє розширення в Центральній і Східній Європі шляхом запуску нового маршруту зі Львова до Будапешта в межах літнього розкладу на 2020 рік», – повідомив комерційний директор авіакомпанії Девід О’Браєн.

 

«Клієнти авіакомпанії зі Львова зможуть забронювати місця на рейсах до Будапешта аж до жовтня 2020 року, а також на інші рейси на літо 2020 року, які незабаром з’являться в продажу», – додав він.

 

Квитки «Львів – Будапешт» уже є в продажу, коштують від 12,99 євро. Квитки можна купити на сайті авіакомпанії Ryanair.com. Наразі вибір Будапешта недоступний для рейсів зі Львова на українській версії сайту, проте стає можливим, якщо змінити мову на англійську. Долетіти зі Львова в Будапешт можна буде від €13 в один бік і від €26 у два боки.

 

 

Нагадаємо, лише вчора про старт рейсів зі Львова в Будапешт оголосив ще один лоукостер – Wizz Air. Компанія почне літати за цим напрямком у червні 2020 року, також двічі на тиждень, і також по середах і неділях.

11.09.2019