Телеканал Медведчука організовує телеміст із пропаґандистами "Россія 24".

 

Український телеканал NewsOne, котрий належить соратнику Віктора Медведчука Тарасові Козаку, та російський державний канал "Россія 24" проведуть телеміст під назвою "Надо поґоворіть".

 

 

Про це оголосив у своїй програмі "Вєсті нєдєлі" ведучий Дмитро Кисельов.

 

"Старше покоління пам'ятає, як несподіваним і захопливо цікавим став перший радянсько-американський телеміст за участю простих людей з СРСР і США. Вели той формат з нашого боку Володимир Познер, з американського – Філ Донахью. Незабутньо! Так ось, зараз те ж саме, але сьогодні між Росією і Україною", – сказав Кисельов, назвавши дату: 12 липня о 18:00 за московським часом (17:00 за українським).

 

Ведучими з боку NewsOne анонсовано Василя Голованова та Олену Кирик, з боку "Россія 24" – Марію Сіттель та Андрєя Малахова. Телеміст триватиме дві години, інформує "Детектор медіа".

 

Телеканал NewsOne, зі свого боку, заявив, що телеміст з державним російським каналом "Россія 24" відбудеться "без політики і без політиків" – але "між людьми в студії NewsOne і народом Росії".

 

"«Треба поговорити» – це телеміст між звичайними людьми України та Росії без політики, без політиків. Кожен зі свого боку повинен зробити крок для припинення війни. Newsone робить цей крок 12 липня. Тому що Україні потрібен мир!", – йдеться у зверненні каналу.

 

 

Телеканал стверджує, що ідея телемосту викликала шквал дзвінків і звернень з боку глядачів, бо вони "з нетерпінням і величезним інтересом чекають цієї події".

 

NewsOne теж використовує арґумент із американсько-росйськими телемостами. "Сьогодні в Україні близько 70% людей чекають прямих політичних переговорів з Росією", – додали на Козаковій телеслужбі.

 

08.07.2019