"Опплатформа" назвала першу десятку списку: Медведчук – третій.

 

Партія "Опозиційна платформа – За життя" презентувала першу десятку виборчого списку кандидатів у народні депутати на позачергові парламентські вибори 21 липня.

 

Прізвища кандидатів оголосили під час з'їзду "Опплатформи".

 

 

Так, на початку форуму ведучий оголосив, що участь у з'їзді беруть Юрій Бойко, Вадим Рабинович, Віктор Медведчук, Наталія Королевська, Сергій Льовочкін, Василь Німченко, Нестор Шуфрич, Сергій Ларін, Сергій Дунаєв та Тарас Козак. Він додав: саме це є перша десятка з виборчого списку, інформує аґенція УНІАН.

 

"Знову ми йдемо у боротьбу, знову ми йдемо захищати людей, тому що вони довірили нам це право. Я переконаний, що ми їх захистимо. Ми дамо відповіді на запитання, які їх хвилюють. Ми принесемо в країну мир, ми поліпшимо життя людей, відновимо стабільність", – прокоментував Юрій Бойко.

 

"Реґіонал" Сергій Льовочкін додав, що партія намагатиметься протиснути Бойка на прем'єрство.

 

"Відмінність нашої команди від інших у тому, що у нас є майбутній прем’єр-міністр – це Юрій Бойко", – заявив Сергій Льовочкін, згідно з аґенцією "Інтерфакс-Україна".

 

Видання "Лівий берег" зазначає, що "Опозиційна платформа" сформувала список без людей Ріната Ахметова. Зокрема, у списку нема його близьких політичних союзників – Вадима Новинського і Олександра Вілкула.

 

Водночас, до списку ввійшли ексголова Слов'янська Неля Штепа, котра сиділа за звинуваченням у сепаратизмі, ексзаступник Генпрокурора Рінат Кузьмін, шваґро Медведчука Іван Чубірко.

 

 

06.06.2019