Медведчук закликав Зеленського укласти пакт із Путіним.

 

Голова політради партії "За життя" Віктор Медведчук заявив, що Володимиру Зеленському у разі перемоги на президентських виборах слід укласти угоду з Москвою, котра дозволить відновити контроль над Донбасом, а також отримати дешевий газ з Росії.

 

Про це Медведчук сказав у інтерв'ю аґенції Reuters.

 

 

При цім кум Путіна стверджує, що Москва "не має жодних очікувань" від виборів Президента, і ще хоче пересвідчитися, "хто буде в його (Зеленського, – Z) оточенні, і що він буде робити".

 

Медведчук розкритикував недавні заяви, котрі журналісти витягнули зі Зеленського, про те, що кандидат трактує Крим і ОРДЛО як окуповані території, а Росію вважає агресором.

 

"Можливо, він усвідомить, що заради миру це слід зробити. Ніхто не каже про те, що треба йти на поступки, щось віддавати. Ідеться про необхідність повернення людей і території",– сказав проросійський політик.

 

З його слів, Путін може погодитися на звільнення 24 захоплених українських моряків яко жест доброї волі.

 

Медведчук також заклкиав відновити економічні реляції між країнами, що начебто дозволить залучити в українську економіку мільярди гривень, а також зрезиґнувати зі санкцій. "Ми не кажемо, що треба одразу падати в обійми чи поцілунки. А говоримо про відновлення прагматичних економічних відносин", – заманює Медведчук.

 

19.04.2019