Порошенко анонсував зустріч із Зеленським на стадіоні найближчої неділі.

 

Президент України Петро Порошенко чекатиме Володимира Зеленського на дебати 14 квітня на НСК "Олімпійський".

 

Про це Порошенко повідомив у інтерв'ю на телеканалі "Україна" у неділю.

 

 

"Хочу наголосити, що 14 квітня, наступної неділі, на стадіоні, саме там, де запропонував пан Зеленський, я чекаю його для проведення дебатів", – цитує аґенція "Укрінформ".

 

На погляд Президента, оптимальним часом для проведення дебатів буде 19-20 вечора. "Я запрошую і глядачів, як запрошував пан Володимир Зеленський, я запрошую усі канали, щоб дебати були проведені в місці, у часі, як хотів Володимир Зеленський", – зазначив голова держави.

 

Зі слів Порошенка, його конкурентові не можна дати "зійти з цієї його пропозиції", оскільки "це буде безвідповідально щодо країни, це буде безвідповідально щодо виборців".

 

Президент України Петро Порошенко також висловив згоду пройти тести у Всесвітньому антидопінговому агентстві, як пропонував колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко.

 

"Я повністю підтримую заклик Володимира Кличка. Є надзвичайно принципово, щоб найавторитетніша у світі міжнародна організація допінгового контролю, яка забезпечила і виведення на чисту воду російської антидопінгової агенції, і зняття Росії з більшості змагань... Авторитет цієї організації не викликає жодного сумніву у жодного представника у всьому світі", – сказав Порошенко.

 

Голова держави повідомив, що, згідно з його інформацією, експерти WADA мають прибути до Києва на початку тижня. "Я ці тести пройду одразу ж по прибутті", – повідомив він.

 

Порошенко підтримує ідею тестування кандидатів у Президенти на вживання наркотиків. "Вважаю, що є надзвичайно великою загрозою, коли є підозра, що кандидатом або навіть Президентом України може стати людина, яка, не відкидаю, має наркотичну залежність”, – сказав Порошенко.

 

08.04.2019