Вакарчук: Голосування "по приколу" вб'є нашу мрію.

 

Лідер рок-гурту "Океан Ельзи", громадський діяч Святослав Вакарчук звернувся до українців з закликом зробити відповідальний вибір на президентських виборах – не голосувати "по приколу" і не довіряти владу "випадковим людям".

 

Про це йдеться у відеозверненні Вакарчука, поширеному на його персональній сторінці у Facebook.

 

 

"Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюся від власної відповідальності за долю країни. Я не збираюся стояти осторонь. І я не маю права мовчати", – заявив Святослав.


"Майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє – це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Не підведімо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче", – наголосив Вакарчук.


"Свобода – не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості. Зміни – не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога – це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі", – продовжив музикант.

 

Святослав Вакарчук звернувся до виборців з проханням серйозно поставитися до свого вибору.

 

"Вибори Президента України для мене не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати", – наголосив Вакарчук.


"Голосуймо відповідально! Голосуймо не "по приколу"! Не вбиваймо мрію", – закликав Святослав.

 

27.03.2019