SOCIS: Зеленський – 20,5%, Порошенко – 13,3%, Тимошенко – 9,5%.

 

Станом на середину березня найбільшу електоральну підтримку серед виборців має шоумен із політично-розважального проекту "Слуга народу" Володимир Зеленський: згідно з опитуванням компанії SOCIS, його кандидатуру підтримує 20,5% з числа тих, хто візьме участь у голосуванні. Друге місце посідає чинний Президент України Петро Порошенко – 13,3%. За лідерку "Батьківщини" Юлію Тимошенко готові відати свій голос 9,5% респондентів.

 

Про це йдеться в прес-релізі SOCIS за підсумками опитування, проведеного 9–14 березня 2019 року.

 

 

За висуванця "Опозиційної платформи" Юрія Бойка готові проголосувати 6,9%, за лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка – 6,2%, за ватажка Радикальної партії Олега Ляшка – 4,1%.

 

Загалом 25,7% виборців наразі ще не знають, за кого голосувати (серед тих, хто піде на вибори).

 

Інформація про опитування. Автори – Центр соціальних та маркетингових досліджень «Социс» разом з Інститутом стратегічних досліджень та прогнозів «Янус». Терміни проведення – з 9 по 14 березня 2019 року. Вибірка: 2000 респондентів в усіх областях України (без врахування населення АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей). Вибірка репрезентативна для населення України віком від 18 років за такими показниками, як стать, вік, тип поселення та область проживання.

 

 

20.03.2019