Дорогу Львів – Рівне розширять до 4-х смуг.

 

Державне агентство автомобільних доріг України планує розширити дорогу М-06 на ділянці Львів–Рівне до чотирьох смуг руху, повідомляє прес-служба Укравтодору.

 

«Укравтодор розпочинає проектування реконструкції дороги М-06 на ділянці Львів–Рівне із розширенням її до 4 смуг руху та будівництвом об’їздів населених пунктів», – ідеться в повідомленні.

 

Після закінчення реконструкції, кажуть в Укравтодорі, економія часу в дорозі від Львова до Рівного без порушення правил дорожнього руху зменшиться майже удвічі – до 1,5 години.

 

«На цю дорогу вже зараз припадає значна частина перевезення експортних вантажів до країн – членів Європейського Союзу. Тож реконструкція цієї дороги стане імпульсом для економічного розвитку регіону, сприятиме надходженню інвестицій та створенню нових робочих місць. Окрім цього, нова якість дороги забезпечить підвищення рівня дорожньої безпеки та покращить екологічну ситуацію в містах», – вважають в Укравтодорі.

 

Раніше повідомляли про початок проектування частини цього проекту – південного об’їзду міста Дубно у Рівненській області, що дозволить вивести весь транзитний автотранспорт, що прямує по дорогах М-06 Київ–Львів–Чоп та М-19 Доманово–Тернопіль–Чернівці, за межі міста та приміської зони.

05.03.2019