Порошенко: Корупціонери вже задовбали.

 

Президент України Петро Порошенко запевняє, що не захищатиме фіґурантів скандалу в оборонній промисловості у випадку, якщо виявлені журналістами махінації підтвердяться. Водночас, він трактує розпалювання скандалу як інструмент послаблення української армії.

 

Про це голова держави повідомив під час відвідин ротно-опорного пункту 79-ї окремої десантно-штурмової бригади на Приазов’ї, повідомила прес-служба АП.

 

 

"Атака, яка зараз здійснюється на армію, – я точно зроблю все можливе, щоб її не допустити", – сказав Порошенко.

 

"Сьогодні, як коршуни, політикани злетілися, в тому числі і ті політикани, які безпосередньо причетні до розкрадання і розпродажу та знищення армії. Або ще корупціонери, які вже задовбали", – зауважив Президент.

 

Петро Порошенко закликав порівняти нинішнє військо з тим, в якому стані прийняли армію в 2014 році, "а точніше, її відсутність".

 

"Моя принципова позиція як Президента – я хочу звернутися до правоохоронних органів, до Генеральної прокуратури, НАБУ та САП, якщо є факти – ні прізвища, ні посада нікого не мають захистити... Є факти — до в’язниці. Немає фактів — припиніть розкачувати ситуацію і в армії, і в державі", – резюмував головнокомандувач.

 

03.03.2019