"Шахтар" не зміг перемогти в матчі за плей-оф Ліги чемпіонів.

 

Донецький "Шахтар" в останньому матчі групового раунду Ліги чемпіонів ремісував із ліонським "Олімпіком", втративши шанс кваліфікуватися до 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру світу. Матч у Києві завершився з рахунком 1:1. Для того, щоби вийти в плей-оф, треба було перемогти.

 

 

Гра складалася ніби незле для "Шахтаря". Команда Паулу Фонсеки реалізувала перший свій небезпечний момент на 22-й хвилині: Ісмаїлі увірвався до штрафного майданчика зліва та копнув на Жуніора Мораеса, який спрямував м'яч у правий кут воріт.

 

"Ліон" зрівняв рахунок усередині другого тайму: на 65-й хвилині Мемфіс Депай розібрався із суперниками справа у штрафному майданчику, кинув на Набіля Фекіра, який закрутив м'яч у лівий верхній кут. 

 

Після гри тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека заявив, що його команда програла через ліпшу виконавську майстерність суперника, а конкретно – Фекіра.

 

"Шахтар" набрав у своїй групі 6 пунктів, пропустивши вперед "Манчестер Сіті" та "Ліон". Донецька команда завдяки третій сходинці продовжить виступати навесні в другому за ранґом турнірі, Лізі Європи. 

 

13.12.2018