У Львові готують ухвалу про недопущення політичної агітації в школах.

 

У Львівській міській раді створили робочу групу для недопущення політичної агітації у комунальних та освітніх закладах Львова. Про це ідеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №642 від 13 листопада.

 

«Утворити робочу групу з підготовки проекту ухвали міської ради щодо забезпечення принципу аполітичності та недопущення політичної агітації у закладах освіти, інших бюджетних та комунальних установах (організаціях) Львова», – йдеться у документі.

 

Керівником робочої групи призначений секретар Львівської міськради Анатолій Забарило. До складу групи ввійшли депутати Петро Адамик (Блок Петра Порошенка), Юрій Кужелюк (Громадянська позиція), Юрій Мельник (Самопоміч), Ігор Телішевський (Укроп), Михайло Дідух (Народний контроль), Мар'яна Батюк (ВО «Свобода»), Ігор Дякович (Українська галицька партія).

 

Також у робочій групі працюватимуть експерт із виборчого права Львівського обласного осередку ГО «Комітет виборців України» Роман Кошовий та представник ГО «Громадянська мережа "Опора"» Тарас Радь.

 

Проект ухвали робоча група має подати на розгляд міської ради до 31 грудня цього року.

15.11.2018