Експеримент довіри: 19 жовтня відвідувачі ресторанів самі визначатимуть, скільки платити за страви.

 

19 жовтня, в день початку у Львові Бієнале Довіри, низка ресторанів міста працюватимуть за відкритим чеком. Це означає, що кожен відвідувач зможе заплатити не за чеком, а скільки вважає за потрібне.

 

Про це повідомили організатори Бієнале Довіри у Львові.

 

Вони зазначають, що місія цієї акції – відновити звичку взаємної довіри, це сприятиме економічному, суспільному та культурному благополуччю нашого суспільства та зокрема кожної людини.

 

«Протягом одного дня ми надаємо можливість нашим гостям розрахуватися за страви з основного меню на засадах довіри. Гість має змогу сам визначити суму, яку він готовий сплатити за відвідини й обслуговування у нашому ресторані. Таким чином ми показуємо, що думка й оцінка гостей дуже важлива для нас і що ми повністю їм довіряємо», – ідеться в повідомленні.

 

В акції візьмуть участь наступні заклади: ресторація Бачевських (вул. Шевська, 8), ресторан-пивоварня «Кумпель» (вул. Винниченка, 6), винотека Cafe1 (пл. Катедральна, 5), пивна ресторація «Кумпель» (просп. Чорновола, 2б), ресторан «Голодний Микола» (вул. Стрийська, 352), Рizza Celentano Ristorante (пл. Ринок, 21, вул. Шухевича, 3, 1-й поверх готелю Ibis Styles), вул. Личаківська, 4, вул. Сихівська, 13, вул. Володимира Великого, 123), Хінкальня (проїзд Крива Липа, 1, вул. І. Федорова, 14), Churassko grill&wine (вул. Валова, 15, Галицька, 13), Bar Myshly (пл. Ринок, 35), Bratello – Italian Grill Restaurant (м. Львів, вул. вул. Корнятка, 1), TISTO. Pizza. Pasta (вул. Староєврейська, 8), Korova Kol’orova (вул. Чайковська, 15), Om Nom Nom (вул. Римлянина, 10), Leopolis Restaurant (вул. Шевська, 16), Трапезна Ідей (вул. Валова, 18А), Tapas Papas (пл. Соборна, 2), Druzi Cafe&Bar (вул. Краківська, 5), Tante Sophie càfe escargot (вул. Друкарська, 6А), Паб «Дублін» (Вірменська, 1А).

 

Інші ресторани Львова також запрошуються до участі.

 

Організатори розповіли, як відбуватиметься процес.

 

«Кельнер разом із рахунком приносить гостю ресторації листівку з меседжем: "Ви наш гість і ми вам довіряємо. Можете сплатити суму, яка, на вашу думку, відповідає вашому замовленню та відвідинам".

 

На листівці також коротко вказана інформація про акцію "Бієнале Довіри". Офіціант має бути підготовлений інформаційно, щоб відповідати на запитання відвідувачів щодо акції.

 

У рахунку є спеціальне місце, де клієнт вписує власну суму оплати, якщо вона відрізняється від офіційної у чеку. Якщо людина бажає оплатити рахунок карткою, то має повідомити кельнера про суму, на яку бажає здійснити платіж», – зазначили організатори.

 

Вони також наголосили, що чек на алкоголь подається окремо й оплачується у повному обсязі, про що гостей попереджатимуть завчасно.

05.10.2018