На Форумі видавців презентують останню книжку Блаженнішого Любомира Гузара.

 

23 вересня під час Форуму видавців у Львові відбудеться презентація книжки Блаженнішого Любомира Гузара «Про гріхи і чесноти». Це остання книга духовного лідера українців, яку він написав наприкінці свого земного буття, повідомляє Інформаційний ресурс УГКЦ.

 

Книга «Про гріхи і чесноти» вийшла друком у вересні в харківському видавництві «Фоліо». Передмову до неї написав провідник кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

 

Захід відбудеться в конференц-залі Культурно-мистецького центру «Львівський палац мистецтв» (вул. Коперника, 17). Початок презентації о 15:00.

 

«У легкій і доступній манері автор ділиться власним баченням рис, притаманних окремій особистості та суспільству загалом, вказує, як позбутися вад, а також як розвинути в собі те краще, дароване нам Богом, що є в кожному з нас. Книжку ілюстровано дитячими малюнками, відібраними конкурсним журі. Розрахована на людей різного віку – усіх, хто цікавиться питаннями морально-етичного плану, проблемами людських відносин, психологією особистості та соціальною психологією», – ідеться в анотації до видання.

 

Презентація відбудеться за участю укладачів книжки, представників Української греко-католицької церкви та дітей-художників, які створили ілюстрації.

 

Вхід вільний.

18.09.2018