У Мостиськах люди перекрили дорогу і чекають на приїзд керівника області.

 

Сьогодні, 5 вересня, у Мостиськах на Львівщині близько 50 людей перекрили дорогу з вимогою відремонтувати ділянку, що перебуває на балансі Львівської облдержадміністрації. Протестувальники кажуть, що проїзд буде обмежений, допоки з ними не поспілкується голова ЛОДА Олег Синютка, передає Гал-Інфо.

 

«Просимо Вас приїхати на мирний мітинг, який проходить у м. Мостиська, про який було заздалегідь повідомлено відповідні органи, для роз’яснення питання щодо ремонту вулиці Ярослава Мудрого, оскільки даний відрізок дороги стоїть на балансі Львівської ОДА. Повідомляємо, що мирний мітинг не закінчиться до вашого приїзду. Чекаємо», – ідеться в листі до голови ЛОДА від протестувальників.

 

Люди відправили до Львова своїх представників: голову Спілки політв’язнів Мостиського району, депутата Мостиської міської ради Зіновія Балича, керуючого справами Мостиської районної ради, депутата Мостиської районної ради Василя Саламаху, депутата Мостиської міської ради Юрія Дьолога.

 

Дорогу, про яку йдеться, мали відремонтувати ще в 2017 році за кошти з перевиконання митних платежів. Проведено відповідні тендери. Проте з невідомих причин роботи не були виконані. Виконавча влада пообіцяла, що ремонт зроблять у 2018 році. Проте знову роботи не ведуться.

 

Вулиця Ярослава Мудрого – дорога обласного значення, яка веде до сіл Черневе, Малнів і на Краковець.

05.09.2018