Троє людей загинуло внаслідок стрілянини в розважальному центрі у Флориді.

Відкрив вогонь чоловік, котрий зазнав невдачі на турнірі з комп’ютерних ігор.

 

                Брифінг шерифа Майка Вільямса

 

Інцидент трапився в розважальному центрі Landing в Джексонвіллі (штат Флорида), у залі, де проходив місцевий етап турніру з комп'ютерної гри Madden NFL 19 – симулятора американського футболу. Один з учасників турніру після програшу відкрив вогонь по своїх колегах. 

 

Злочинець застрелив двох осіб, ще дев'ятьох осіб поранив, а потім застрелився сам, повідомляє видання Los Angeles Times. Раніше ЗМІ інформували про чотирьох загиблих, але шериф Джексонвілла Майк Вільямс (Mike Williams) заявив, що ці повідомлення були хибними.

 

За словами Вільямса, всі поранені перебувають у лікарнях у стабільному стані. Двоє людей отримали поранення, коли намагалися втекти з місця стрілянини. Шериф повідомив, що, на думку влади, стрільцем був 24-річний білий чоловік, мешканець Балтімора на ім'я Девід Кац (David Katz). Припускають, що він діяв сам. Вільямс не повідомив жодних деталей про мотиви того, хто стріляв, зазначивши, що додаткова інформація про Каца може бути опублікована найближчим часом.

 

Madden NFL 19 – найновіша гра в надзвичайно популярній серії симуляторів американського футболу, які випускає компанія Electronic Arts. Продуцент спільно з декількома спортивними каналами проводить загальнонаціональний чемпіонат з гри: проміжні етапи проходять в невеликих містах по цілих Сполучених Штатах. Приз за перемогу – 25 тисяч доларів. Фінал чемпіонату має відбутися у вересні.

27.08.2018