Пластуни проведуть у Карпатах табір для дітей загиблих військових.

 

На завершення літа, з 24 до 30 серпня, пластунки з куреня «Спартанки» проведуть у Карпатах табір для дітей українських військових, які загинули під час військового конфлікту на Донбасі, інформує прес-служба «Пласту».

 

Табір відбудеться у селі Гребенів Сколівського району на Львівщині. Участь у ньому візьмуть 40 дітей віком 11-13 років з різних регіонів України.

 

«За легендою цьогорічного табору, дітки поринуть у казкову атмосферу мультиплікації, де зустрічатимуть своїх улюблених героїв та вчитимуться розрізняти добро і зло. Щодня ми будемо знайомитись з новим героєм і мати різноманітні спортивні, мистецькі та інтелектуальні забави», – повідомили у «Пласті».

 

Перебування у таборі для дітей безкоштовне завдяки спонсорам, зокрема Дитячій школі CAOUSOU («КАУЗУ») міста Тулуза (Франція) та благодійній організації Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе.

 

Нагадаємо, на краудфандинговій платформі «Велика ідея» триває збір 1 млн грн на масштабний розвиток організації: на створення та розвиток 50 нових осередків, залучення нових членів організації, а також на ремонт тренінгового центру в селі Вишнівчик Перемишлянського району Львівської області.

22.08.2018