Івано-Франківський суд знову вертається до Руслана Коцаби.

 

Обвинувачення у державній зраді івано-франківського блогера Руслана Коцаби повторно зареєстроване до розгляду в Івано-Франківському міському суді, повідомив сам Руслан Коцаба на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

"15 хвилин тому я дізнаюся, що "оновлене" обвинувачення мене у держзраді — вже зареєстроване у Івано-Франківському міському суді! Виявляється, я і адвокат Тетяна Монтян двічі не з'являлися за повісткою слідчого, тож нам навіть не надали процесуальної можливості ознайомитися із новим обвинуваченням! Ніби вони не знають, що вже понад два роки, як я із сім'єю мешкаю і працюю в Києві", — написав Руслан Коцаба.

 

Він нагадав, що три судові інстанції, включно з апеляційним і касаційним судом, визнали його невинуватим у державній зраді. Проте, як повідомляв Z, раніше апеляційний суд не виніс вироку ані про винуватість Руслана Коцаби, ані протилежного, зазначивши, що прокуратура недоопрацювала документи.

 

Руслан Коцаба зазначив, що тюрми не боїться і надалі критикуватиме "укрсучвладу".

 

"Правда переможе і усіх цих геноцидників, мародерів, бандюків та злодійчуків неодмінно судитиме Український Народ та Гаазький Трибунал!" — зазначив він.

 

Руслан Коцаба був звинувачений у державній зраді за заклики до зриву мобілізації на початку російської агресії щодо України.

10.08.2018