Порошенко доручив РНБО не допустити втручання у вибори.

 

Президент України Петро Порошенко доручив Раді національної безпеки і оборони України скликати окреме засідання щодо протидії втручанню у вибори.

 

Про це голова держави написав на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що він домовився про протидію і з лідерами США та ЄС – "тісно координувати наші зусилля та взаємодіяти на всіх рівнях".

 

"У наступному році нас, Україну, і багатьох наших партнерів очікують важливі вибори, які визначатимуть темпи і якість нашого розвитку і взаємодії на середньострокову перспективу. І в Києві, і в Брюсселі, і в Вашингтоні та й в абсолютній більшості західних столиць немає жодних сумнівів про підготовку Кремлем масштабних втручань у виборчі процеси, щоб зламати небезпечну для агресора європейську єдність та солідарність з Україною, внести розкол у трансатлантичний альянс та підтримати популістичні, націоналістичні та євроскептичні політичні сили", – прокоментував Порошенко.

 

"Маємо бути готові спільним з нашими міжнародними партнерами фронтом протидіяти гібридним викликам вільному демократичному волевиявленню наших громадян", – додав президент.

07.08.2018