У двох ДТП на Львівщині постраждали понад 10 людей.

 

У неділю, 15 липня, у Львівській області стались дві масштабні ДТП. Одна з них – у Сколівському районі, друга – у Жидачівському.

 

Так, близько 14 год. на автодорозі Тухля-Славське 38-річний водій «Міцубіші», іноземець, не впорався з керуванням, відтак автомобіль з'їхав з мосту в кювет і перекинувся.

 

Внаслідок ДТП, окрім водія, тілесні ушкодження отримали троє пасажирів авто, також іноземці, з них одна неповнолітня – 17-річна дівчина. Усі потерпілі госпіталізовані, їхні діагнози уточнюють.


ДТП на Сколівщині. Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області.

 

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

 

На Жидачівщині того дня сталась потрійна ДТП, в якій постраждали 8 людей.

 

Як повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, близько 12:40 поблизу села Соколівка сталося зіткнення легковиків «Тойота» та «Опель» з вантажівкою «DAF». 

 

Внаслідок автопригоди травми отримали 8 людей, серед яких двоє дітей: 11-річна львів’янка, яку госпіталізували до Бібрської лікарні з діагнозом забій м’яких тканин нижньої третини правої гомілки, гостра реакція на стрес, та 12-річна мешканка міста Івано-Франківськ. Вона потрапили до лікарні швидкої допомоги у Львові зі струсом головного мозку.

 

Наразі всі обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

16.07.2018