У Львові збудують перший приватний пологовий будинок.

 

Перший у Львові приватний пологовий будинок від міжнародної мережі медичних клінік Medicover з’явиться на ділянці біля вул. Мазепи, 23. Сьогодні, 13 липня, члени виконкому Львівської міськради затвердили містобудівні умови та обмеження забудови цієї ділянки, передає Дивись.Інфо.

 

Відповідно до містобудівних умов, земельна ділянка у 0,7 га призначена для будівництва й обслуговування закладів охорони здоров’я. Максимальний відсоток забудови – 22%, згідно з проектом, прилеглу територію мають озеленити, встановити там освітлення та відповідну інфраструктуру.


Майбутній приватний пологовий будинок у Львові. Візуалізація від Львівської міськради.

 

Девелопером проекту виступає ТОВ «Карпатська нерухомість», а загальна інвестиція у приватний пологовий має становити понад 20 млн євро, розповіла Мар’яна Свірчук, виконавчий директор Мережі медичних закладів Medicover в Україні.

 

Виконком кілька разів переносив ухвалення рішення про погодження містобудівних умов для проекту через непорозуміння із місцевими мешканцями. Втім, на сьогоднішньому засіданні до рішення виконкому додали пункт про підписання спільного меморандуму між мешканцями та інвесторами проекту.

 

Над проектом Медичного центру із пологовим будинком Medicover працює компанія «Укрдизайнгруп» (UDG).

 

Пологовий будинок зможе обслуговувати до 1000 породіль на рік. У закладі буде 3 пологових зали, дві сучасні операційні, два відділення спільного перебування матері й дитини на 29 ліжок, надсучасна реанімація новонароджених.

13.07.2018