Праворадикали зірвали засідання сесії і потрощили львівську Ратушу.

 

Група молодих людей у футболках Національного корпусу увірвалась у приміщення Львівської міськради, виламуючи двері, інформує прес-служба ЛМР.

 

«Вони влаштували штовханину, пошкодили вхідні двері Ратуші, зірвали роботу сесії Львівської міської ради та пошкодили частину меблів у великій сесійній залі.



 

Молодики начебто прийшли підтримати стоматологів, які протестують проти перетворення 3-ї стоматологічної поліклініки у комунальне некомерційне підприємство», – повідомили в міськраді.

 

Голова секретаріату ЛМР Юрій Лукашевський на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив, що молодики заблокували у сесійній залі голову бюджетної комісії Вікторію Довжик, хоча вона й пояснювала, що питання про зарплату медперсоналу стоматологічної поліклініки №3 не є у компетенції комісії.

 

Згодом і представники Нацкорпусу, і стоматологи залишили міськраду, втім, пообіцяли повернутися завтра.

 

Депутат ЛМР Ігор Зінкевич повідомив на своїй сторінці, що завтра, 13 липня, об 11 год. зірване нині засідання сесії має продовжитися.

 

Як повідомляв Z, сьогодні працівники львівської комунальної стоматполіклініки №3 пікетували міську раду з вимогою виконати рішення суду і виплатити молодшому медперсоналу поліклініки заборгованість зі зарплати за 11 місяців. Під час штовханини з Муніципальною вартою одну лікарку довелося знімати з підвіконня.

12.07.2018