БПП спростував чутки про свій вихід із коаліції.

 

Представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Вадим Денисенко (фракція "Блок Петра Порошенка") спростував інформацію про те, нібито БПП лаштується вийти зі складу коаліції, в такий спосіб спровокувавши дострокові парламентські вибори.

 

Слова Денисенка переказує аґенція "Укрінформ".

 

Демарш БПП

 

"Я не знаю, хто про це (вихід БПП із коаліції, – Z) активно говорив... У цьому випадку ні про який вихід із коаліції взагалі мови не йде", – заявив Денисенко.

 

Нардеп спростував інформацію, нібито Президент заявляв своїй фракції про можливість розгляду питання розпуску парламенту.

 

Фракція БПП у вівторок на ранковому засіданні наполягала на оголошенні перерви в роботі парламенту для продовження термінових консультацій щодо оновлення складу Центральної виборчої комісії. Нагадаємо, минулого тижня БПП влаштувала демарш і покинула сесійну залу, протестуючи проти провалу голосування за ЦВК.

 

"Вважаю за необхідне ще раз підтвердити позицію фракції "Блок Петра Порошенка": оновлення ЦВК є ключовим завданням Верховної Ради на сьогодні і має бути вирішеним вже цього тижня", – заявив голова фракції Артур Герасимов.

 

Згодом, уже після консультацій, Герасимов повідомив про те, що фракції досягли домовленості про розгляд складу ЦВК 12 липня. "Ми добилися – питання оновлення Центральної виборчої комісії повернуто в порядок денний на четвер", – повідомив Герасимов. 

 

10.07.2018