Керівника управління Мін'юсту затримали на хабарі.

 

Одного з начальників управління департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України затримали на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

 

Як повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України, разом із начальником затримали його заступника, а також пособника. Змовники отримали майже 200 тис. грн за відсутність перепон для здійснення діяльності одного з підприємств у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їхніх обтяжень.

 

Фото з FB Юрія Луценка

 

"Чистимо управління акредитації, контролю та моніторингу Мін’юсту. На черговому транші хабара затримано начальника і заступника підрозділу", – прокоментував Генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook.

 

Правоохоронці готують підозри про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

 

Генпрокуратура зазначає, що міністр юстиції сприяв слідству.

 

Згідно з інформацією "Української правди", затримана – Аліса Оскірко.

 

05.07.2018