«Пласт» запрошує на благодійний пікнік в «Шевченківському гаю».

 

Львівський осередок «Пласту» запрошує на благодійну вечірку просто неба, під час якої керівництво розповість про діяльність організації. Захід відбудеться у Шевченківському гаю 15 червня, інформує прес-служба львівського «Пласту».

 

Подія організована в продовження Благодійного вечора, що відбувся у грудні 2017-го.

 

«Тоді нам вдалося отримати 399 тисяч гривень. Сьогодні ми хочемо знову зустрітися з друзями "Пласту", щоб розповісти про діяльність організації за цей період, що зроблено в окремих наших проектах. Прозвітувати, так би мовити. Звісно, все це відбуватиметься у невимушеному, пластовому форматі. Цього разу ми обрали формат пікніка, оскільки це літо, а для пластунів літо – це завжди природа та мандри. Такою буде і тематика події», – розповів голова осередку «Пласту» у Львові Матвій Дух.

 

Під час заходу Матвій Дух презентуватиме хід реалізації проектів «Пласту», зокрема модернізації осередків для занять з дітьми, створення методичного центру «Пласту» та пластової оселі у Винниках.

 

Дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова розповість про роль «Пласту» в житті дитини: п’ятеро її синів є пластунами.

 

Спеціальним гостем вечора буде віце-ректор УКУ Мирослав Маринович. Вже традиційно окремим пунктом пікніка буде благодійний «тихий» аукціон, де серед лотів будуть пластові активності: участь у змаганнях з гандболу, мандрівки, парапланеризм тощо.

 

Перший Благодійний вечір «Пласту» у Львові відбувся 15 грудня 2017 року у Центрі імені Андрея Шептицького. Тоді завдяки благодійним внескам та аукціону пластунам Львова вдалось зібрати 399,6 тисячі гривень на потреби організації. У вечорі взяли участь топ-менеджмент компаній “!Фест”, “Галнафтогаз”, “Хлібпром”, Galicia, Cosmos Prefab, KREDENS CAFE, Leosklo та багато інших. Гостями вечора були міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської ОДА Олег Синютка, посол Канади в Україні Роман Ващук.

04.06.2018