Справу про резонансне вбивство продавців у Бориславі передали до суду.

 

Правоохоронці завершили розслідування резонансного вбивства двох продавців із комп’ютерного магазину в Бориславі на Львівщині. Справу скеровано до суду, інформує прокуратура Львівської області.

 

Вбивство 20-річної дівчини і 27-річного чоловіка сталося 7 грудня минулого року. За підозрою у скоєнні злочину були затримані двоє мешканців Трускавця, один з яких – неповнолітній, мав 16 років, інший – 19 років.

 

Під час проведення за їх участі низки слідчих дій виявлено знаряддя, якими скоєно злочин, а також вилучено викрадені з магазину речі. Злочинці вкрали з магазину 23 телефони без коробок та 25 тис. грн.

 

Затриманих обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.187 (розбій), п.п.1,6,12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство). Окрім цього, неповнолітнього ще обвинувачують у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю).

 

Обвинувальний акт скеровано до Бориславського міського суду для розгляду по суті.

 

За вчинене одному із обвинувачених загрожує покарання від 10 років до довічного ув’язнення, а неповнолітньому  – до 15 років позбавлення волі. Правопорушники перебувають під вартою.

25.05.2018