У ДТП на трасі Київ-Чоп загинули 6 людей, ще троє – в лікарні.

 

Сьогодні, 23 травня, близько 07:20 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Вербляни у Буському районі Львівщини сталась ДТП, в якій загинули 6 людей, троє травмовані. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області.

 

Попередньо встановлено, що сталося попутне зіткнення двох транспортних засобів – мікроавтобуса Mercedes Sprinter та вантажного автомобіля: водій мікроавтобуса, за невстановлених поки причин, на швидкості в‘їхав у причіп вантажного автомобіля, який рухався у попутному напрямку, повідомили в поліції. Після цього автівка з людьми злетіла в кювет.

 

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють особи всіх учасників ДТП, а також обставини автозіткнення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


 

Ранкова ДТП на трасі Київ-Чоп, в якій загинули 6 людей. Фото: ГУ НП у Львівській області.

 

Усі потерпілі тим часом перебувають у Буській лікарні, повідомили у Львівській облдержадміністрації. Двоє з них – у важкому стані, ще один – у стані середньої важкості. Стало відомо, що загиблі і постраждалі в ДТП – мешканці Хмельницької та Рівненської областей. За даними ТСН, в мікроавтобусі були українці, які вертались зі заробітків у Чехії.

 

23.05.2018