Голова ОДА подав у відставку.

 

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук подав заяву на звільнення.

 

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

"Я йду з посади, але не йду з політичного життя, і ми з вами разом зробимо ще багато для поступального розвитку нашої держави", – зазначив Корнійчук.

 

Голова ОДА зазначив, що "ці два роки були дуже важливими в житті", похвалився тим, що "ми разом розвивали нашу рідну Хмельницьку область і нам вдалось багато зробити".

 

"За два роки область стала політично стабільною", – пишається керівник адміністрації.

 

Корнійчук не розголосив причин своєї відставки. Але додав, що наступнику бажає "передусім працювати на благо Хмельниччини".

 

Олександр Корнійчук – голова Хмельницької ОДА із квітня 2016 року.

 

У 2012-2014 роках – народний депутат від "УДАРу" у Верховній Раді.

 

На виборах до парламенту в 2014 році балотувався за списком Блоку Петра Порошенка (№105 у списку).

 

Перед місцевими виборами 2015 року очолив осередок партії "Народний контроль" на Хмельниччині, був першим кандидатом у списку на виборах до обласної ради. Після призначення головою ОДА відійшов від "Народного контролю".

 

Чутки про відставку Олександра Корнійчука ширилися вже тривалий час. Згідно з непідтвердженою інформацією, Хмельницьку ОДА передадуть силам політика-бізнесмена Олександра Гереги (група "Епіцентр").

 

"З перших днів мого призначення я постійно чув про те, коли ж мене мають звільнити. Це президентська вертикаль. Бачення і стратегію Президента я поважаю. Моя команда згуртована, працює, і ми готові з досить хорошими показниками йти в чергову виборчу кампанію", – сказав Корнійчук в інтерв'ю виданню "Незалежний громадський портал" у квітні.

 

17.05.2018