На трасі до кордону провалюється міст.

 

На Мостищині у Судовій Вишні на автомобільній дорозі загального користування державного значення Львів-Шегині провалюється міст, повідомили у Службі автомобільних доріг Львівської області, передає Zaxid.net.

 

«На мості через річку Глинець у Судовій Вишні на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-11 Львів – Шегині було проведено виїзне комісійне обстеження. Внаслідок обстеження були виявлені дефекти моста, а саме просідання перехідної плити тротуару внаслідок розмивів. Складений дефектний акт», – повідомили у САД.

 

Ремонтні роботи моста розпочнуть після виділення фінансування, вони виконуватимуться за рахунок коштів експлуатаційного утримання.

 

Як зазначено в системі електронних закупівель ProZorro, заплановано капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-11 Львів – Шегині на ділянках км 24+960 - км 28+757, км 30+020 - км 32+460 Львівської області. Проте ділянка дороги на під'їзді до Судової Вишні – км 47+528 – що на ній розташований міст, не входить до цього переліку.

16.05.2018