Правоохоронці викрили чергову підпільну гуральню.

 

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини припинили діяльність міні-цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв та не допустили на споживчий ринок фальсифікованої горілки на понад мільйон гривень.

 

Про це інформує прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області.

 

Підпільна гуральня функціонувала неподалік Львова. В міні-цеху під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили 350 літрів спирту та підготовленої до розливу спиртової суміші, 2500 марок акцизного збору із ознаками підробки та понад  600 пляшок вже готової продукції, яку реалізовували під виглядом горілки відомих в Україні торгових марок. 

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

16.05.2018