Головним тренером жіночої збірної з біатлону став росіянин Андрєй Прокунін.

 

Головним тренером жіночої збірної України з біатлону став росіянин Андрєй Прокунін – таке рішення ухвалили ще 1 травня за результатами засідання спеціальної комісії, передає Чемпіон.

 

Раніше Андрєй Прокунін працював зі збірною Кореї. 

 

У його тренерський штаб увійшли екс-тренер збірної України з лижних гонок Валерій Лєсніков, а також білоруський спеціаліст Владімір Махлаєв. 

 

«На засіданні комісії ми заслухали програми кандидатів, їхнє бачення і перші кроки по роботі з командою. Дуже багато питань ставили Василь Павлович Карленко і Віктор Петрович Корж. І після обговорення вирішили затвердити в якості старшого тренера Андрєя Прокуніна», – розповів Володимир Бринзак.

 

Василь Карленко – тренер юніорської збірної України, Віктор Кож – регіонал, екс-депутат Верховної Ради, колишній міністр молоді та спорту України.

 

«Зараз багато команд мають проблеми з призначенням тренерів, ті ж збірні Норвегії та Чехії досі перебувають в підвішеному стані. Ми вирішили довірити команду молодому амбітному фахівцю зі свіжим тренерським поглядом, який готовий повністю віддаватися роботі», – заявив голова Федерації біатлону України.

04.05.2018