Містян кличуть на громадські слухання щодо недоцільності здорожчання квитків в електротранспорті.

 

Наступного понеділка, 2 квітня, у Львові відбудеться громадське слухання «недоцільності підняття вартості за проїзд пасажирів у міському електротранспорті без обґрунтування тарифу перевезень та стратегії розвитку ЛКП «Львівелектротранс», ідеться на сайті ЛМР.

 

Захід розпочнеться о 18 год. у великій сесійній залі. Реєстрація учасників – з 17-ї год. – проводиться на підставі паспорту громадянина України (для посвідчення особи та підтвердження місця реєстрації проживання).

 

«Міській електротранспорт залишається найбюджетнішим видом транспорту у Львові, яким постійно користуються такі вразливі категорії населення, як пенсіонери, малозабезпечені верстви населення та студенти. Збільшення вартості проїзду в трамваях та тролейбусах, призведе до ланцюгової реакції та підняття ціни на маршрутні перевезення, щонайменше на 2 гривні. В умовах суспільного зубожіння такі кроки міської влади є абсурдними та необґрунтованими.

 

Проведення відкритих громадських слухань, надасть змогу львів’янам вислухати позицію та стратегію міських чиновників, подати власні ініціативи та висловити свою позицію», – ідеться в пояснювальній записці від ініціаторів слухань.

 

Як повідомляв Z, проїзд в елетротранспорті Львова може подорожчати до 5 грн вже з 1 квітня.

26.03.2018