Успішні в навчанні випускники шкіл зможуть отримати 20 тис. грн премії від міста.

 

Учора, 22 березня, депутати Львівської міськради ухвалили програму підтримки обдарованої молоді міста, інформує прес-служба ЛМР.

 

Згідно з програмою, обдарована молодь матиме змогу отримати одноразові фінансові премії за особисті досягнення в інтелектуальних конкурсах, турнірах, олімпіадах.

 

Також у програмі йдеться про придбання цінних подарунків для нагородження переможців міських учнівських інтернет-олімпіад із базових дисциплін.

 

А грошовою винагородою у розмірі 2000 грн відзначатимуть випускників загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова, які отримали 200 балів у 2017/2018 навчальному році за результатами ЗНО з базової дисципліни, по 10 тис. грн отримають ті, які отримали 400 балів, і 20 тис. грн – які отримали 600 балів за результатами ЗНО з базових дисциплін.

 

Учні закладів загальної середньої освіти та професійно-технічних навчальних закладів м. Львова можуть розраховувати на 20 одноразових премій у розмірі 1000 грн (без урахування оподаткування) у разі успішного закінчення англомовних онлайн-курсів з різних дисциплін за умови підтвердження сертифікатом із персональною верифікацією про проходження курсу.

23.03.2018