В УКУ розпочала роботу Юридична клініка.

 

В Українському католицькому університеті розпочала роботу Юридична клініка. Правову допомогу у ній можна отримати безкоштовно, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Консультації надають студенти Магістерської програми Школи права УКУ під керівництвом менеджера Юридичної клініки та юристів-практиків. Безкоштовну правову допомогу мають змогу отримати соціально незахищені верстви населення й постраждалі від війни.

 

«Наразі основний напрям роботи консультантів клініки – це правова допомога військовослужбовцям, учасникам бойових дій, членам їхніх сімей», – розповіла Христина Ковцун, менеджер Юридичної клініки.

 

Уже за перші дні консультанти взяли в роботу 7 справ учасників бойових дій, за однією із них вже подано документи до суду.

 

Окрім суто практичної роботи юриста, Юридична клініка займається аналітикою, моніторингом та правопросвітницькою роботою.

 

У Юридичній клініці Школи права УКУ можна отримати:

 

– консультації у письмовій формі з чітким алгоритмом дій для клієнта, який звернувся у Юрклініку по правову допомогу;

– написання процесуальних та інших документів;

– судове представництво в окремих випадках, залежно від категорії справи (обговорюється індивідуально).

 

Юридична клініка працює у середу з 9 до 18 год, а також у четвер і п’ятницю – з 9 до 14 год. за адресою вул. І. Свєнціцького, 17, ауд. 127. Попередньо необхідно записатись за телефоном 068 453 72 81.

15.03.2018