Львів'ян запрошують на Благочинний бал для допомоги дітям зі синдромом Дауна.

 

Наступної п’ятниці, 23 березня, о 19-й год. у Бальній залі Будинку вчених відбудеться вже другий Благочинний бал, присвячений Міжнародному дню людини із синдромом Дауна, інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

 

«Ми маємо на меті  привернути увагу до дітей, які потребують нашої допомоги, до їх проблем і вирішення медичних потреб. Сподіваюсь, що цього року, за підтримки наших гостей, нам вдасться зібрати кошти на купівлю необхідної апаратури для навчально-реабілітаційного центру «Гармонія», - зазначила організатор балу Наталія Копій.

 

Торік за кошти, зібрані на Першому благодійному балу, придбали апарату для мікрополяризації головного та спинного мозку (для корекції вольово-емоційних, мовних порушень, енурезу, епілепсії).

 

«Потреб є надзвичайно багато. Такі благочинні акції, які проводяться для придбання обладнання, допомагають нам ефективніше організувати реабілітаційний процес і для дітей із інтелектуальними порушеннями, і для дітей із особливими освітніми потребами», - наголосила Наталія Тіщенко, директор навчально-ребілітаційного центру «Гармонія», де навчаються, проживають та лікуються дітки з різним порушенням опорно-рухового апарату (діти з синдромом Дауна, аутичні діти, діти хворі на ДЦП, тощо).

 

За словами організаторів, у межах балу відбудеться презентація парфумів світових брендів, представлення фрагменту театру тіней у виконанні дітей з особливими потребами, презентація новинок із світу автомобілів та аукціон картин відомих львівських художників.

 

Окрім того, передбачається показ мод та розіграш подарункових сертифікатів для гостей.

 

Благодійний бал відбудеться за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

15.03.2018