Автомобіль президентського кортежу збив літнього чоловіка.

 

Поліцейський автомобіль із кортежу президента України збив 88-літнього чоловіка в урядовому кварталі в Києві. Аварія сталася з вини пішохода – він вийшов на дорогу, не зауваживши заборони.

 

Про це повідомляє прес-служба Києва. 

 

"Автопригода трапилася у Печерському районі міста Києва на перехресті вулиць Шовковична та Інститутська: службовий автомобіль поліції під час руху в кортежі, який супроводжував особу, щодо якої здійснюється державна охорона, збив пішохода: чоловік раптово вийшов на проїжджу частину вулиці на заборонений сигнал регулювальника", – йдеться у повідомленні.

 

Згідно з попередньою інформацією лікарів, у потерпілого – перелом ноги та струс головного мозку. Його спровадили у лікарню.

 

Поліція не повідомила посади "особи, щодо якої здійснюється державна охорона" – однак Адміністрація президента підтвердила, що йдеться про кортеж голови держави.

 

Прес-секретар президента Святослав Цеголко повідомив, що Петро Порошенко висловив жаль через аварію. "Незалежно від сигналу регулювальника, ідеться про літню людину. Президент шкодує через ДТП з поліцейським автомобілем і вже доручив надати постраждалому всю необхідну допомогу", – написав Цеголко на своїй сторінці у twitter'і.

 

06.03.2018