Павло Клімкін взяв участь у поминальних заходах на Личакові.

 

Сьогодні, 2 березня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час робочого візиту на Львівщину вшанував пам'ять загиблих на Майдані та в зоні АТО патріотів.

 

Лампадки та квіти поклали до могил Героїв Небесної сотні, що на Личаківському кладовищі, інформує прес-служба Львівської ОДА.

 

Також міністр закордонних справ Павло Клімкін, голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та консул Генерального Консульства Республіки Польща у Львові Мар'ян Орліковський поклали квіти до меморіалу полеглих у зоні АТО українців.

 

В межах вшанування представники влади поспілкувалися із родичами загиблих учасників АТО, а також поклали лампадки до Меморіалу Української Галицької армії.


Павло Клімкін та Олег Синютка на Личакові. Фото: ЛОДА

 

На завершення делегація урочистою колоною перейшла на Польський військовий меморіал, де поклали квіти та лампадки до польських поховань.

 

Також Павло Клімкін взяв участь у заходах до 203-ї річниці від дня народження о. Михайла Вербицького, українського композитора, хорового диригента, священика УГКЦ, громадського діяча, автора музики Державного Гімну України «Ще не вмерла Україна».

02.03.2018