Гройсман заявив про бажання взяти участь у виборах.

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман планує брати участь у наступних парламентських виборах, запланованих на 2019 рік.

 

Про це Гройсман заявив під час прес-конференції для реґіональних медій, повідомляє аґенція "Укрінформ".

 

"Я планую брати участь у наступних парламентських виборах. Питання, яке має ставити собі кожен політик: навіщо ви це робите?.. У нас залишилося ще майже два роки до чергових виборів 2019 року, і після 2019 року життя не завершується, а Україна має відбутися як сильна держава. У цьому контексті я можу сказати, що я буду брати участь для того, щоб боротися за проведення конкретних необхідних рішень", – сказав Гройсман.

 

На його думку, до наступних парламентських виборів Україна мусить перейти на нову виборчу систему з відкритими партійними списками.

 

Гройсман нагадав, що парламент ухвалив у першому читанні "непоганий закон, який, може, буде доопрацьований до другого читання".

 

Прем'єр-міністр також виступає за подальші зміни в економіці і створення "нормальної системи життя в країні". "А це можливо в тому числі і за підтримки українського парламенту. Тому завдань дуже багато, і я планую брати участь у наступних виборах для реалізації цих завдань", – зазначив прем'єр-міністр.

 

27.02.2018