Чоловік із сокирою побив 13 авт під Солом'янським судом.

 

Чоловік із сокирою побив 13 автомобілів під будівлею Солом'янського суду в Києві.

 

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

 

 

Жодна особа внаслідок нападу не постраждала. Нападник розбивав у машинах скло, відривав дзеркала та гнув металеві частини.

 

Суддя Солом'янського суду Вікторія Кицюк написала на своїй сторінці у Facebook: "Невідома особа сьогодні в обід забігла у двір суду зі сокирою і почала трощити, рухаючись проти годинникової стрілки, машини, що там були. Близько 10 машин. Від вибитих шиб до пробитих капотів".

 

Як розповіла "Українській правді" суддя-спікер Солом'янського суду Марія Зелінська, інцидент трапився на вулиці Шутова, 1. Суд ділить внутрішній двір із райвідділом поліції, відтак у "кишені" стояли автомобілі як суддів так, і поліціянтів.

 

З її слів, чоловік методично бив по автівках, а коли співробітники суду здійняли галас, почав ще сильніше трощити машини.

 

Згідно з повідомленням Нацполіції, нападника затримали. То виявився 35-річний чоловік. Він живе в Одесі і лиш у п'ятницю прибув до Києва.

 

Чоловік дає пояснення правоохоронцям; встановлюють мотиви його вчинку.

 

 

Нагадаємо, напередодні Солом'янський суд обирав запобіжний захід міському голові Одеси Геннадієві Труханову, якого НАБУ підозрює в привласненні бюджетних коштів. Суд випустив Труханова на поруки народного депутата від БПП Дмитра Голубова.

 

Після засідання суду невідомі молодики побили активіста Віталія Устименка.

 

16.02.2018