Дорожники вимагають в обленерго компенсувати збитки за несправний світлофор.

 

ЛКП «Львівавтодор» надіслало листа ПАТ «Львівобленерго» про відшкодування збитків за вихід з ладу світлофора через перепади напруги, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Ідеться про те, що 9 лютого на світлофорі на перехресті вул. Стрийської – вул. Наукової через нестабільно високу напругу вийшло з ладу світлофорне обладнання – згорів контролер керування рухом.

 

«Відповідно до укладеного договору №52266 від 02.01.2013 року про постачання електроенергії між ПАТ «Львівобленерго» та ЛКП «Львівавтодор», 9 лютого наші працівники з відділу обслуговування світлофорних об’єктів виїхали на світлофорний об’єкт на перехресті вул. Стрийської – вул. Наукової та зафіксували, що до приладів обліку та споживання електроенергії надходить нестабільно висока напруга, в межах 240-303 вольтів. Це, своєю чергою, призвело до виходу з ладу світлофорного обладнання, а саме – згорів контролер керування рухом світлофорного об’єкта. Просимо надати роз’яснення та вказати відповідальних осіб для відшкодування збитків щодо пошкодженого обладнання на цьому світлофорному об’єкті.

 

Додатково повідомляємо, що останнім часом побільшало випадків вимкнення світлофорних об’єктів через нестабільну, низьку або високу подачу електричної енергії. Тому просимо вас у найкоротший термін усунути причини неякісного подання електричної енергії або надати пропозиції щодо врегулювання дорожнього руху світлофорною сигналізацією, оскільки ця інженерна споруда (світлофорний об’єкт) виконує функції автоматичного регулювання дорожнього руху транспортних засобів на перехресті та переходу через дорогу пішоходів нашого міста», – йдеться у листі.

15.02.2018