Петро Димінський перебуває в Туреччині.

 

Львівський бізнесмен Петро Димінський, якого оголосили в розшук через смертельну ДТП, в якій загинула 31-річна Наталія Тріла, зараз перебуває в Туреччині, ідеться на сайті футбольного клубу «Карпати», почесним президентом якого є Петро Димінський.

 

У Туреччині оголошений у розшук Петро Димінський зустрівся з футбольною командою.

 

Як повідомляв Z, раніше бізнесмен звернувся в Інтерпол з тим, аби його не оголошували в міжнародний розшук, документи на який подало українське МВС.

 

У грудні 2017 року Національна поліція оголосила у розшук бізнесмена в Україні, а суд надав дозвіл на його затримання.

 

18 серпня 2017 року на автодорозі Львів – Краковець поблизу села Ямельня Яворівського району Львівської області водій автомобіля Mercedes-Benz S65 скоїв зіткнення з автомобілем Opel Astra, внаслідок чого загинула водій «Опеля», 31-річна жителька одного з сіл Яворівського району Наталія Тріла. Відповідальність за ДТП взяв на себе охоронець Димінського, однак 12 грудня в ГПУ заявили, що закрили провадження щодо нього «у зв’язку з відсутністю в його діянні складу злочину».

 

Родичі загиблої заявляли, що за кермом був сам бізнесмен. Пізніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляв, що, за результатами ДНК, охоронець Петра Димінського не був за кермом на момент аварії.

13.02.2018