На всіх державних трасах в області заборонено рух через погодні умови.

 

Від учора, 8 лютого, заборонено рух на всіх дорогах державного значення на території Івано-Франківської області, інформує Департамент комунікації МВС.

 

Ускладненим є рух на автошляху Т-23-12 «Гусятин – Городок». Там біля с. Івахнівці Городоцького району на узбіччі залишаються 20 вантажних автомобілів.

 

Також сьогодні, 9 лютого, заборонено рух автотранспорту у Вінницькій області – на відрізку між 395-м та 419-м кілометрами автодороги М-21 «Виступовичі – Могилів-Подільський».

 

Правопорядок на автошляхах охороняють 318 поліцейських. Вони несуть службу на 128 службових автомобілях. Крім того, до ліквідації наслідків негоди залучено 1622 одиниці снігоприбиральної техніки.

 

За даними синоптиків, у західних, північних областях та на сході держави прогнозуються снігопади, на дорогах – ожеледиця. У центральній частині України та на Закарпатті очікується мокрий сніг з дощем, а у південних регіонах – дощ.

 

Поліція нагадує про необхідність дотримання правил дорожнього руху й особистої безпеки. Прохання не залишати власний транспорт у не передбачених для цього місцях, аби він не ускладнював роботу снігоприбиральної техніки. Без крайньої потреби краще не планувати власні поїздки, а скористатися громадським транспортом, нагадують у поліції.

09.02.2018