У місті працюють 4 пункти обігріву.

 

Від сьогодні на період значного зниження температури повітря (від -10) у Львові працюватимуть пункти обігріву на вул. Личаківській, 56, вул. Сербській, 15, вул. Городоцькій, 163а та на вул. Кирилівській, 3а, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

За період 4-5 лютого послугами відділення нічного перебування Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а, скористалося 39 людей, а також чотири особи скористалися послугами пункту обігріву.

 

Як і в минулі роки, під час зниження температури до мінус 10 градусів відкрито додаткові пункти обігріву в місті.

 

Так, спільно з благодійною організацією «Регіональний центр соціальної адаптації», організовано роботу пункту обігріву за адресою вул. Личаківська, 56 у приміщенні цієї благодійної організації. Пункт працює з 6 лютого на час значного пониження температури повітря в робочі дні з 09 до 18 год. Він забезпечений гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування.

 

Також з 6 лютого на період значного пониження температури повітря у Галицькому районі міста Львова на території ЛКП «Старий Львів», за адресою вул. Сербська, 15, в робочі дні з 08 до 17 під керівництвом Галицької районної адміністрації організовано роботу пункту обігріву, який може розмістити до 25 осіб.

 

Додатково з 6 лютого організовано роботу пункту обігріву в приміщенні Комунального закладу соціального захисту «Соціальний готель» на вул. Городоцькій, 163а. Пункт обігріву забезпечений гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування.

06.02.2018